Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τρελλοί ρυθμοί...γερές μπάζες

Αφού η Ευρώπη και πολύ περισσότερο η ερειπωμένη ελληνική οικονομία δεν λένε με τίποτα να συνέλθουν,οι εγκληματίες που έφτιαξαν αυτή τη κατάσταση θέλουν να βγουν δικαιωμένοι και να έχουν αριθμητικές αποδείξεις που θα διαψεύδουν τα εκατομμύρια κατεστραμμένων ανθρώπων.

Με εντολή στις ευρωπαϊκές στατιστικές υπηρεσίες τις διατάσσουν να ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Α.Ε.Π. την πορνεία,τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο όπλων.
Με την αλλαγή 3μήνων,ετών κλπ θα βλέπουμε τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης σε όλη την Ε.Ε.

Ιδιαίτερα στην Ελλάδα που υπάρχει απόλυτη ανάγκη για success story που θα δικαιώνει τη κατοχική κατάντια,επιτρέπεται στο ΑΕΠ και στους ρυθμούς ανάπτυξης να υπολογίζονται εκτός από την πορνεία και τα ναρκωτικά
-Το λαθρεμπόριο τσιγάρων (επιδρά αυξητικά σε μεταφορές,απασχόληση,logistics)
-Το κάψιμο των δασών (παράγει οικόπεδα/οικοδομή και βοσκότοπους)

Τα παπαγαλάκια είναι ενημερωμένα και όταν τους δοθεί η εντολή θα αρχίσουν να μας αποδεικνύουν με συντριπτικούς αριθμούς την επιτυχία με τους ρυθμούς ανάπτυξης της πολυαγαπημένης μας χώρας και ότι είμαστε αχάριστοι και ηλίθιοι που δε το βλέπουμε.Θα μας παροτρύνουν δε. να συμμετέχουμε κι εμείς στο πάρτι της ανάπτυξης απασχολούμενοι σ' αυτούς τους ανθηρούς κλάδους του μέλλοντος,της πορνείας,των ναρκωτικών,του λαθρεμπορίου τσιγάρων και των εμπρησμών που οι Βρυξέλλες θα μας κάνουν τη χάρη να εντάξουν και στο ΕΣΠΑ.

Ο ΟΑΕΔ θα καταργηθεί όπως λένε σημερινά δημοσιεύματα και ιδιώτες κυριολεκτικά νταβατζήδες θα  κάνουν νέα προγράμματα για ανέργους νέους.Αναμένεται να προκύψουν τουλάχιστον 750.000 νέες θέσεις εργασίας ενώ θα επιδοτούνται και οι εργοδότες-πελάτες των υπηρεσιών με 70 ευρώ το πήδημα. Συγχρόνως την ικανοποίηση της εξέφρασε η τρόικα που άλλο ένα κλειστό επάγγελμα,άνοιξε.

Η κυβέρνηση θα προβεί σε καμπάνια προώθησης της πορνείας και του σεξοτουρισμού στους πουριτανούς ιθαγενείς για να συνδράμουν στην αύξηση του ΑΕΠ και να πληρωθούν οι τοκογλύφοι.
Την αφίσα που θα αναρτηθεί σε όλα τα σχολεία και τους δημόσιους χώρους την βλέπεται δίπλα και κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το αρχαίο μας μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου