Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Μπάτσοι-Μπράβοι της ελληνικής επιχειρηματικότητας

"Θύμα αστυνομικής βίας έπεσε ένας 30χρονος Αφγανός, ο οποίος δεν δεχόταν να αποχωρήσει από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη Λάκα Αναβύσσου, χωρίς να του καταβληθούν δεδουλευμένα ύψους 23.900 ευρώ. 

Ο μετανάστης δούλευε στην επιχείρηση από το 2010 και διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα το οποίο του είχε παραχωρήσει ο επιχειρηματίας. 
Ο 49χρονος αρχιφύλακας και ο 36χρονος γνωρίζονταν με τον επιχειρηματία και ενεργούσαν για λογαριασμό του, προκειμένου να εξαναγκάσουν τον αλλοδαπό να εγκαταλείψει την εργασία του χωρίς να εξοφληθεί. 
Ο αρχιφύλακας του άσκησε σωματική βία και προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα του, παρουσία του 25χρονου αστυφύλακα και του 36χρονου.
Ανάλογη συμπεριφορά είχε επιδείξει όταν πριν δύο εβδομάδες περίπου είχε μεταβεί μαζί με τον αστυφύλακα στην επιχείρηση όπου εξύβρισε και απείλησε τον αλλοδαπό."
Ας μη ξεχνάμε στο χρεοκοπημένο προτεκτοράτο.
Στη δουλεμπορική Ελλάδα αυτός ήταν και είναι ο κανόνας.Από την εποχή του '80 με τις Φιλιππινέζες,του '90 με τα εξαθλιωμένα μπουλούκια των Αλβανών,και ακολούθησαν Ασιάτες,Αφρικανοί.
Οι υπηρέτες του νόμου έβγαζαν και βγάζουν γερό μπαξίσι από τους επιχ/τίες του κώλου στο Ελλαδιστάν.Από τον απλήρωτο κόπο του αδύνατου σκλάβου,έρμαιο της αδίστακτης εξουσίας του κάθε δημόσιου ένστολου και μη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου