Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Προς υποψηφίους αφιέρωση

Ήθη και έθιμα του αγνού και θερμού λαού μας.

Νέοι γέροι και παιδιά,όμορφοι και κακομούτσουνοι,ψηφοφόροι και υποψήφιοι φιλιούνται ακαταπαύστως.Στους δρόμους,τις πλατείες,τις εξέδρες,όπου λάχει.Προτιμούν βέβαια να υπάρχει κάμερα για να καταγράψει την ιστορική στιγμή του πάθους.
Μερικοί έχουν ξεφύγει εντελώς και για να υπερτερήσουν των άλλων δίνουν μακρά ηδονικά γλωσσόφιλα.Πάντα οι εκλογές δίνουν ευκαιρίες.
Μετά,οι υποψήφιοι πίνουν καθαρό οινόπνευμα και απολυμαίνονται με εκχύλισμα χλωρίνης.

Είπα ευκαιρίες και θυμήθηκα ότι οι μισοί συνΈλληνες είναι υποψήφιοι αφού τους δόθηκε η ευκαιρία.Πολλοί με το αζημίωτο.Και βασανίζουν τους υπόλοιπους μισούς.

Και αναγκαστικά δεν γίνεται να εκλεγούν όλοι,χιλιάδες θα είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι από τα αποτελέσματα.Και ένοχοι θα είναι οι άλλοι βέβαια που δεν εκτίμησαν τη προσφορά του θυσιαζόμενου.
Σ' αυτή τη συνομοταξία για να τους παρηγορίσουμε θα συμφωνούμε ότι ο καλός καλό δεν έχει και τους αφιερώνουμε ένα τραγουδάκι για παρηγοριά στη χαμένη τους ευτυχία με το Γιακουμή.



Στη ταινία "το κλάμα βγήκε απ' το παράδεισο" η μεγάλη Μαρία Δημητριάδη παρωδεί υπέροχα και μοναδικά την  κινημ/κή Ελλάδας του  Δαλιανίδη.
ολόκληρη η ταινία  στο youtube ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου