Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

στον "902" Ο Μπαλτάκος, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης και ο Πλεύρης

Κουίζ

Αυτός που πουλάει δημόσιους πόρους που ποτέ δεν αγόρασε σε offshore εταιρίες παρθένων νήσων,έναντι αγνώστου και αφορολόγητου ποσού,αποκρύπτοντας τον αγοραστή και δεν απασχολείται καμμία αρμόδια κρατική υπηρεσία μαζί του ούτε εφαρμόζεται κανένας νόμος τί είναι?

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ? 

Εύσημα Άδωνι για το βίντεο της ΚΝΕ

Και επειδή οι φασίστες κάθε ταμπέλας έχουν το ίδιο άθλιο ανύπαρκτο αλλά υποθετικό χιούμορ, ο τρόφιμος του νέου 902 με κουρτάκι, χειροκροτεί τα κατορθώματα του κνίτη:
"Ότι θα έφθανα στη ζωή μου να πω εύγε στο ΚΚΕ πραγματικά δεν το περίμενα... Αλλά, με συγχωρείτε, σε αυτό έχουν δίκιο", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο Αδ. Γεωργιάδης, επιτιμώντας το "χιουμοριστικό" βίντεο της ΚΝΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο... "υψηλής αισθητικής" βίντεο αυτό πρωταγωνιστής είναι ένα μωρό το οποίο γελάει επειδή κάποιος σκίζει κάποια χαρτιά.
γράφει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης

Η ηγεσία του ΚΚΕ πούλησε το ραδιόφωνο στον Γιάννη Κουρτάκη και την τηλεόραση στον Φίλιππο Βρυώνη, ιδιοκτήτη του καναλιού Εxtra 3 και έναν από τους ελάχιστους επιχειρηματίες που πήρε μαζί του ο Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Κατάρ.

Δεν είναι ο «902 Αριστερά στα fm», είναι ο «902 Παραπολιτικά στα fm», στον οποίο πουλήθηκε ο 902 από την ηγεσία του ΚΚΕ. Ο 902 Αριστερά έγινε 902 Δεξιά, πιο δεξιά δεν πάει, πιο δεξιά βρίσκεις τα λείψανα των ηγετών της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου.


Μέσα στις δυο πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, ο ρ/σ «Παραπολιτικά» πρόλαβε να φιλοξενήσει τον Τάκη Μπαλτάκο, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Θάνο Πλεύρη και τον Μάκη Βορίδη, τον ευπατρίδη Στυλιανό Παττακό τον κρατάνε εφεδρεία για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Αυτά είναι τα «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη, στον οποίο πούλησε τη συχνότητα του ραδιοφώνου η ηγεσία του ΚΚΕ. Αυτά και χειρότερα από αυτά. Όχι μόνο παρέλαση ακροδεξιών, αλλά και εξόφθαλμη στήριξη του μπερλουσκονικού ψηφοδελτίου που κατεβάζει ο Μαρινάκης στον Πειραιά. Ουδεμία σχέση έχει ο Κουρτάκης με τον Μαρινάκη -προσοχή, γιατί πέφτουν αγωγές-, συμπτωματική είναι η ολόθερμη στήριξη στον Μώραλη, συμπτωματικά θα ονομαστεί «Θρύλος fm» το αθλητικό ραδιόφωνο που ετοιμάζουν.

Η ηγεσία του ΚΚΕ πούλησε το ραδιόφωνο στον Γιάννη Κουρτάκη και την τηλεόραση στον Φίλιππο Βρυώνη, ιδιοκτήτη του καναλιού Εxtra 3 και έναν από τους ελάχιστους επιχειρηματίες που πήρε μαζί του ο Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Κατάρ. Γι' αυτό κρύφτηκαν οι αγοραπωλησίες πίσω από κάτι περίεργες κυπριακές οφσόρ, πώς να βγει η ηγεσία του ΚΚΕ και να πει στον κόσμο ότι πούλησε τις συχνότητες της Αριστεράς στα φυντάνια της Ακροδεξιάς, του Σαμαρά και του Μαρινάκη. Συχνότητες δημόσιες, που τις πήραν δωρεάν πριν από είκοσι χρόνια και τις πούλησαν τώρα έναντι εκατομμυρίων ευρώ, αφού τις καθάρισαν πρώτα από τους εργαζομένους τους.
Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί τους αντιπάλους του -από τις στήλες της "Καθημερινής" του Αλαφούζου και του Παπαχελά, παρακαλώ- σκυλάκια του καναπέ έναντι των Βρυξελλών και των εν γένει ξένων, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του τα πάνε μια χαρά με την εγχώρια εξουσία. Μια χαρά πέρασε από το ΕΣΡ η πώληση των συχνοτήτων που είχε πάρει δωρεάν το ΚΚΕ από το Δημόσιο, μια χαρά σιώπησε το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών, δηλαδή η κυβέρνηση, δηλαδή ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς ειδικά σιώπησε μετά χαράς, μιας και οι συχνότητες της Αριστεράς κατέληξαν στα χέρια των πολιτικών του φίλων.

Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί τους αντιπάλους του σκυλάκια στον καναπέ των Βρυξελλών, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα νομοθετικά δώρα των Βρυξελλών και των εγχώριων εντολοδόχων τους. Το ΚΚΕ - εργοδότης εκμεταλλεύτηκε όσο κανένας άλλος την εργατική νομοθεσία των Μνημονίων σε όλες τις εκδοχές τους. Και στις απολύσεις και στις αποζημιώσεις και στις περικοπές των μισθών και στις ατομικές συμβάσεις.
Διότι στον μάταιο τούτο κόσμο, εκτός από τα σκυλάκια, υπάρχουν και οι γάτες.

2 σχόλια:

  1. έκανε προσφορά και ο ψιλικατζής της γειτονιά μου, αλλά αρνήθκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ο ψιλικατζής σου όπως και άλλοι δεν πληρούσαν τους όρους του Περισσού που ήταν
      1.Να είναι από δεξιός έως φασίστας
      2.Να διαθέτει off-shore στις παρθένες νήσους
      3.Να μη ρωτάει που βρήκε την ιδιοκτησία των συχνοτήτων ο Περισσός
      4.Να εγγυάται το ακαταδίωκτο της παράνομης πώλησης.

      Διαγραφή