Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Δειλοί,ύποπτοι και χυδαίοι,θεατές βιασμού


  • Κάλιο αργά παρά ποτέ.Για τη πρόταση μομφής.

  • Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που κατάργησε την ΕΡΤ δεν πήγε ποτέ στη βουλή εδώ και 5 μήνες.Και τυπικά δηλ.είναι άκυρη.Δε καταλαβαίνω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ασυλία στον Παπούλια ο οποίος από τη θεσμική του θέση,έχει επιτρέψει εδώ και 4 χρόνια τη κατάλυση του Συντάγματος 

  • Ας αναμένουμε ακόμη μια φορά το βρωμερό ρόλο που παίζουν το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ.Δεν είναι τυχαία η απουσία του ΚΚΕ τόσο στη συγκέντρωση στην ΕΡΤ όσο και εκπροσώπου στα δελτία ειδήσεων.Πολύ νωρίς στην υπόθεση ΕΡΤ έγινε φανερός αυτός ο ρόλος με τη πάγια τακτική λόγια για ξεκάρφωμα-πράξεις υποσκάπτουσες κάθε αγώνα εδώ 

  • Βγήκε και ο Αλαβάνος στο κλαρί.Έστειλε τρεις υπαλλήλους του να παρελάσουν πάνω-κάτω μέσα στους συγκεντρωμένους με τις ταμπέλες του φρεσκο-μαγειρεμένου του κόμματος που έφτιαξε για να είναι αρχηγός.Οι γελοίοι δεν έλειψαν ποτέ.Ήδη ξεκίνησε και το προμοτάρισμα του από τα γνωστά ΜΜΕ.Νομίζω πως το λέει "ΣΧΕΔΙΟ ΒλΗΤΑ" ή "ΣΧΕΔΙΟ ΓΑΜΑτα" δεν είμαι σίγουρος.

  • Και μόνο οι χυδαίες προσβολές του Μαρκογιαννάκη, Πρετεντέρη, Αναστασιάδη, Τρανταφυλλόπουλου και λοιπών σκουληκιών εναντίον όχι της πολιτικού αλλά της γυναίκας  Ζωής Κωνσταντοπούλου την κάνει συμπαθή. 
Ένα απόσπασμα από το  δελτίο της ΕΡΤ από το πεζοδρόμιο της Μεσογείων.
Η Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι "η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνεται στην..  
κυβέρνηση αλλά στη συνείδηση της κοινωνίας και την παγκόσμια κοινή γνώμη που πρέπει να αντιδράσει απέναντι στο βιασμό που υφίσταται η ελληνική δημοκρατία και η ελληνική κοινωνία.. 

2 σχόλια:

  1. -Για τον Παπούλια πρώτα: τούτες τις μέρες διάβασα πως ο πρόεδρος της Αλβανίας απέμπεμψε δυο νομοθετικά διατάγματα της κυβέρνησης ως αντισυνταγματικά!... Ο δικός μας ξέρει μόνο να υπογράφει..
    -Για τον Αλαβάνο συμφωνώ μαζί σου με τους βαρείς χαρακτηρισμούς σου!... Έχει καταντήσει πλέον γελοίος...Κκαι ποιος να την περίμενε τέτοια κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε,μας βλέπω μετανάστες στην...Αλβανία

      Δεν είναι δυστυχώς μόνο ο Αλαβάνος γελοίος.Το θράσος περισσεύει σ'αυτή τη συνομοταξία.
      Νεώτερα με τον....Μίμη το κάβουρα έμαθες?

      Διαγραφή