Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Συνηθίζουμε και στην εξόντωση

Σε λιγότερο από 48 ώρες

- Νεκρός βρέθηκε 53χρονος επαγγελματίας οδηγός χθες, Κυριακή, στην Τρίπολη. Ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία. Ο 53χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο γκαράζ της πολυκατοικίας του.

 - Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 51χρονος σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Φαρσάλων. Τον αυτόχειρα, τον οποίο και αναζητούσαν για ώρες, βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα χθες, Κυριακή, το μεσημέρι μέσα σε αποθήκη.

- Νέο περιστατικό αυτοκτονίας συμπολίτη μας σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα, στη Ρόδο. 48χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του γύρω στις 11.30 σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι του σε συνοικία της πόλης. Ο 48χρονος Ροδίτης, που εργαζόταν σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, αυτοκτόνησε με καραμπίνα.

 - Μια ακόμη αυτοκτονία που σημειώθηκε στην περιοχή Πανόραμα των Χανίων συγκλονίζει την Κρήτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας φοιτητής έβαλε τέλος στη ζωή με ένα πιστόλι. 

-Τέλος στη ζωή του με τον πιο μακάβριο τρόπο επέλεξε να βάλει ένα 16χρόνος νέος από την Ξάνθη, μαθητής της Α΄ Λυκείου, ο οποίος έπεσε στο κενό το νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο 16χρόνος έπεσε από τον 5ο όροφο οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή στο κέντρο της Ξάνθης.

Η ένοχη Σιωπή των ΜΜΕ
Η αδυναμία ζωής χωρις αξιοπρέπεια
Απόγνωση
Κανείς ένοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου