Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Smile Πασοκ,ο κλέψας του κλέψαντος

Την έξωση του ΠΑΣΟΚ ζητά ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους, καθώς εδώ και έναν χρόνο δεν του έχουν καταβληθεί τα ενοίκια.

να γιατί ανακάλυψαν


Το ποσό των 114,5 εκατομμυρίων ευρώ έχει φύγει από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς την ύπαρξη των απαραίτητων παραστατικών, όπως αποδεικνύει το πόρισμα που συνέταξαν κατόπιν εντολής της ηγεσίας του κόμματος πέντε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες, το οποίο και επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών



Συγκεκριμένα οι Grand Thorton,Ernst and YoungKPMG,Deloitte Touche και PWC Greece, ανέλαβαν  να ελέγξουν τα ταμεία του κόμματος ανακαλύπτοντας μια «μαύρη τρύπα» των 114,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα αυτά, από το 2007 μέχρι το 2010, δαπανήθηκαν χωρίς όμως να μπορεί να καταστεί σαφές το πως καθώς δεν υπάρχουν τα κατάλληλα παραστατικά. Η εφημερίδα σχολιάζει ότι την ίδια περίοδο το ΠΑΣΟΚ συνέχιζε να λαμβάνει δάνεια προκειμένου να καλύψει οικονομικές υποχρεώσεις.
(σημ.τα δάνεια αυτά μέσω της "κακής ΑΤΕ" τα φόρτωσαν σε μας.Τη καλή την πήρε ο Σάλλας)




Καταλαβαίνουμε αν αυτά έκαναν στο κόμμα τους μόνο σε 3 χρόνια,τι έκαναν διαχειριζόμενοι ολόκληρα κρατικά ταμεία και δάνεια που μας φόρτωσαν για 25 χρόνια και πως μας έφτασαν εδώ.



Όλα βέβαια θα κουκουλωθούν και κανείς δεν είναι ένοχος.Ο Τσουκάτος έδειξε το δρόμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου