Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Οι παλιές πουτάνες ξέρουν από...μαγκάλι

Γράφαμε χθες για το παιχνίδι που θα κάνει η Ρωσία στο θέμα της Κύπρου εκτιμώντας από την πρόσφατη ιστορία :ΕλεύθερΗ ΠολιορκημένΗ
"Μακάρι να τη βοηθούσε η Ρωσία,αλλά από την ιστορία ξέρουμε ό,τι η τακτική της είναι να μοσχοπουλάει τα τομάρια μας αποκομίζοντας κέρδη σε άλλα πεδία(από τα Ορλοφικά μέχρι τον εμφύλιο)"
 Αυτή η πολιτική-δόγμα είναι σταθερή από την Αικατερίνη στο Στάλιν και έως τον Πούτιν. Και είναι η πολιτική του δειλού ψευτόμαγκα αλλά καλού συφεροντολόγου και καιροσκόπου.Τώρα ένα 24ωρο μετά μαθαίνουμε ότι " Καμία συμμετοχή στο πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου δεν θα έχει η Ρωσία, όπως ενημέρωσε ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής τον Νίκο Αναστασιάδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν απόψε."(Ναυτεμπορική)
Άλλωστε γιατί πήγε ο Μπαρόζο και το σκυλολόι της Ε.Ε. στη Μόσχα.Είχαν καλύτερες προσφορές και όχι μόνο και ήξεραν πολύ καλά σε ποιους απευθύνονται..


...και το ποιο κυνικό από τον Λιλλήκα  ότι:" η Ρωσία διαμηνύει ξεκάθαρα ότι αν μας βοηθήσει θα διαταράξει τις σχέσης της με την ΕΕ,"
δηλ.θα της χαλάσει το κυνήγι της λείας της...μας λέει.

ΜΕΤΑΞΥ "ΦΙΛΩΝ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ





ok-πουλήθηκε το τομάρι της Κύπρου σε καλή τιμή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου